0931586060


0931586060 on puhelinmyyjä.

Author: Petteri

Comment: Sähkötarjouksien puhelinmyyjä.

Author: Ismo

Comment: Ei kannata vastata

Author: Pekka

Comment: Pelkäätteköte oikeasti puhelinmyyjiä. Mistä sen tietää vaikka ko. myyjä pystyisi tarjoamaan sähköä teidän nykyistä sopimusta halvemmalla. Terveisin entinen Tele Finland kauppias :)

Author: Leo

Comment: EI puhu mitään?!?! Aika huono myyjä jos pitää paikkansa. Mielestäni vain häirikkö. Pekalle sen verran tietoa, ettei puh.myyjät oikein asiaansa osaa, jos jääräpäisesti ärsyttää asiakkaat soittamalla vaikka on kielletty. Ja sitten tämä "kielto juttu" ei kai se voi olla niin että asiakkaan pitää maksaa "kiellosta", kyllä se on kotirauhan häirintää jollei suullinen kielto auta. Henkilökohtaisesti en osta periaatteesta mitään jos aletaan jankkaamaan.

Author: Puhelinmyyjät hirteen

Comment: Ei tässä mistään pelkäämisestä ole kyse. En minä syö paskaa, en sen takia että pelkäisin sitä vaan siitä syystä että olen sata varma etten pitäisi siitä. Mutta Pekka se vaan tunkee paskaa suuhunsa ihan vaan siitä syystä ettei pelkää sitä. No huvinsa kullakin.

Author: mikko

Comment: Puhelinmyyjä. Ei kannata vastata.

Author: Hatullinen paskaa

Comment: Tästä numerosta tuli häläri. Soi noin sekunnin, en ehtinyt vastata. Numeron haltijaa ei löytynyt numerotiedustelusta. Selkärangatonta toimintaa.

Author: jussi

Comment: Huijari älkää vastatko

Author: Anu

Comment: Mulle tästä numerosta soitettiin hetki sitten, ja sanottiin olevan 118 Finderista. Kysyi onko yritykseni yhteystiedot pysyneet samana, ja luetteli ihan normi yhteystiedot. Samaan hengenvetoon sanoi, että näillä varmaan mennään vuosi eteenpäinkin, 90€ netto. Kysyin, onko mulla ennestään ollut tää sopimus, mutta sanoi, ettei näe sitä tällä hetkellä edessään olevista tiedoista. Aika tympääntyneen oloinen naisihminen, ja taustalla kuului kohinaa, ihan kuin olis seissyt tuulisella paikalla. Nyt kun googlasin tarkemmin, tajusin, että 118 Numeropalvelu ja 118 Finder on TÄYSIN eri firma! Keskustelupalstoilta löysin muiden kokemuksia samaisesta firmasta, että vaikka eivät suostuneet ottamaan tätä heidän tarjoamaansa palvelua, lasku tuli silti...

Author: Matti

Comment: Mulle esiteltiin olevansa joku luottoluokittelijan edustaja, kehui yritykseni luottokelpoisuutta, tarkisti samalla lailla yhteystiedot ja sama 90€ sivulauseessa "näillä varmaan mennään eteenpäin" -toteamus. Totesin että meillä ei ole sopimusta teidän kanssa ja että lähetä postitse esitteet ja sopimuspaperit että katsotaan sen jälkeen sitten miltä näyttävät. Lupasi lähetellä mutta katsotaan mitä tulee.

Author: Evil

Comment: Numero soitti, hälytti ehkä 2sekunttia, kerkesin juuri vastaamaan kuulemaan että katkaisi.. Noh sentään kerrytettiin puhelinlaskua sen sadasosasekuntin :)

Author: Hessu

Comment: Sama kävi täällä. Mitä tää tämmönen toiminta oikein on?

Author: neutraali välikommentoija

Comment: Kyllä minulle ihan asiallisiakin puhelinmyyjiä soittelee, viimeksikin tilasin Aku Ankan. Kerran vastasin unissani ja heräsin kun kuului: ''ööh tota jatka unia moro''. Mutta siis onha minunkin ihan pakko sanoo siihe luuriin haista paska jos jätkät on siinä xD Ennakkoluulot, sanavalmiit arjen sankarit ja internet on 2000-luvun uusi realitykomedia.

Author: Juuso

Comment: Soitti 2s. hälärin

Author: _make_

Comment: mullekki tuli soitto tosta .. soi jotaki 15sek. mutta enpäs vaivaudu vastaamaan outoihin numeroihin

Author: Mikko_Oulu

Comment: Jos numeroon yrittää soittaa takaisin, ainakin Elisan kännykkäliittymästä soitettaessa verkko väittää että puhelinnumero ei ole käytössä. Kyseessä voi olla siis joku puolihämärä puhelinkeskusjärjestelmä. Ulkomailla harrastetaan joskus sellaista huijausta, jossa tehdään juuri 2 sekunnin häröpuheluja joilla huijataan vastaanottaja soittamaan takaisin. Takaisinpuhelu ohjataan ihan älyttömän kalliiseen maksunumeroon, jossa puhelu koitetaan pitää vain päällä kauan koska joka minuutista joutuu maksamaan eurokaupalla. Mut en kyl tajua miten +3589 -alkuinen numero voisi olla tämänlainen.

Author: wekkuli2000

Comment: TÄMÄ NUMERO ON PUHELINMYYJÄ ja saatana soittelee kokoajan, ei pysty kyllä vastaamaan. olen vastannut joskus epähuomiossa kun kaivoin puhelinta takusta. ja nyt sitten rimpauttelee 2-4 kertaa päivässä.

Author: Kyllästynyt

Comment: Kuinka voi olla mahdollista että tästä numerosta soitetaan, vaikka minulla on osoitetietojani koskeva markkinointikielto kolmen eri tahon osalta???

Author: Mikko

Comment: Soitti, vastasin ja löi luurin korvaan.

Author: jorma

Comment: Moro! Mulle soitti juurikin sama numero ja väitti että on perintätoimistosta, joka on saanut tehtäväkseen periä 2-vuotta vanhaa pikavippiä. Että jos en maksa heille, niin menetän luottotietoni. Melkoisen väännön jälkeen alkoi vaikuttamaan entistä omituisemmalta, joten päätin puhelun jälkeen soittaa kyseisiin pikavippi firmoihin ja kysyin onko minulla jotain avointa laskua. Niin eihän siellä mitään ollut. Tiesivät minulta sähköpostin, nimen sekä puhelimen. Joten luultavasti on hakkeroitu tyyliin joku makuunin tai jonkun asiakasluettelo josta tiedot ovat. Joten mitkään myynti estot eivät siihen vaikuta. Joten olkaa tarkkoina mikäli kyseinen numero soittaa ja takaisin ei ole syytä soittaa.. T: melkein kusetettu...

Author: Pentti

Comment: Sama, puhui venäläisellä aksentilla vaikka toki ihan selvää suomea.

Author: Raitsu

Comment: soitti just, en ehtinyt vastaamaan, nopeaa toimintaa. Onko kukaan saanut tietoonsa kenen numero tää oikeesti on?

Author: bdd

Comment: Ainakaan Foncet Finder ei näytä numeron omistajaa. Asiasta toiseen. Yritysnumeroiden tulisi olla aina julkisia. Operaatorien tulisi bannata häirikkönumerot. Siis lakeja pitäisi muuttaa.

Author: bdd

Comment: Siis piti kirjoittaa Fonecta Finder

Author: sallimoe

Comment: Minulle väitti olevansa suomen asikastiedosta. Firman omistajat ovat lomalla ja sanoin, että en tiedä asiasta mitään. Olin kysymässä vielä hänen nimeään ja yhteystietojaan, kun mies löi luurin korvaani.

Author: varovaisuus kannattaa

Comment: Soitti just ja puhelin soi puolitoista kertaa ja kun vastasin, ei ollut enää ketään. Ei näkynyt callerissa kuka on. Näiden täällä olevien viestien perusteella soittaja vaikuttaa hämäräheikiltä. En taida viitsiä soittaa tällä kertaa takaisin, ettei tule yllätysveloituksia. Onkohan suunta 09 vai 093... Syytä olla nykyään varovainen, kun on kaikennäköisiä puhelinveloitushuijareita puhelimen ollessa maksuväline. Tuollaisen puolentoista hälytysäänen soittaja ei varmasti toivo kuin takaisinsoittoa ja takaisinsoitto menisi.palvelunumeroon. Yhdessä vaiheessa tuli toisesta numerosta viestejä, että vastaa tähän viestiin, voit voittaa ipadin. Siitäkin tuli sitten viranomaissivuille varoitusta, että viestiin vastaaminen aloittaa huomattavan laskutuksen!

Author: juha

Comment: puhelinmyyjä, soitti 6.9.2013

Author: Ihmettelen kovasti

Comment: Mitä ideaa on hälyttää 3 sekuntia ja katkaista jos aikoo jotain saada myytyä?

Author: Nina

Comment: Esitteli olevansa Manpowerista ja myi Stockan kanta-asiakkaille kohdistettua lisävakuutusta. Asiallinen, mutta ei kuuntele asiakasta ja näyttää pettymyksen kun huomaa ettei kauppaa synny.

Author: citydeal

Comment: Grouponin esittelyssä tänään: Megaklinikka Pidä kiirettä-tarjous päättyy pian! www.lisandra-tmi.blogspot.fi

Author: Että näin

Comment: Tästä numerosta soitettiin äsken ja kehui olevansa suomen energiasta. Oli kännissä ja puhutteli kulta pieneksi. Joku deeku kerää nyt rahaa omaan tarkotukseen?

Author: Möllikamu

Comment: Justiinsa soitti tännekin, en ehtinyt vastaamaan. Ihme touhua

Author: -pirjo-

Comment: ihan pimpukka kuivui kun tän luin

Author: jose

Comment: dataa tuli luurin täydeltä

Author: Hep

Comment: En saanut selvää, kun esitteli itsensä. Kysyi, että onko niin, että olen tupakoitsija. Vastasin, etten ole ja tyyppi pahoitteli saaneensa väärää tietoa ja löi luurin kiinni.

Author: kukko

Comment: Hö.. Yritin soittaa takas ja tuli "numero ei ole käytössä".. Aatelin jos vähän piikkais sille niin soittelis uudestaan kun ekan soiton missasin... Ois tehny mieli kettuilla vähän puhelinmyyjän kanssa.

Author: En ymmärrä!

Comment: Mulleki soitti tänä sama nro! Mikä puhelinmyyjä,mitä he myyvät sit?sähkojä vai??? En oikein saanut puhelimessa selvä kun heti löi luurin kiinni!olis kiva kun joku vastaksitte,kiitos!

Author: tiger

Comment: mulle soitettiin äsken ja tarjottiin sähkö tupakkia mutta en antanut henkilötunnusta ja loppu hätäseen sen jälkeen kuulosti virolaiselta naiselta

Author: jk

Comment: Puhelinmyyjäkin soittaa toimeksiannon mukaan. Työpaikkaani tuli aivan asiallinen puhelu tästä numerosta, sovimme tuote-esittelijän käynnistä työpaikallani.

Author: Huijjjari

Comment: Soitti just, Huijjarilta kuulostaa

Author: HTC One

Comment: Puhelinmyyjä, juuri soitti. Caller Info ohjelma ei löytänyt enirosta tätä numeroa.

Author: leolion

Comment: Haiskahtaa vahvasti ammattihuijarilta. Saatana.

Author: SAmi

Comment: Ei jumalauta!!!! Sovi tapaaminen, mutta älä jumalauta mene ovelle!!¨

Author: Anni

Comment: Soitettiin juuri ja yritettiin kysyä mieheni puhelinnumeroa. Osakesäästäjien Keskusliitosta kuulemma.

Author: jopjpojopjpjp

Comment: Luulis, että joku olisi jossain päin maailmaa kehittänyt sellaisen pätkän koodia, jolla saisi näiden huijarien yhteydet toimintakelvottomiksi. Tai ainakin edes jäljittämään soittajan tarkan olinpikan. Olisi hienoa käydä haastattelemassa kasvokkain..

Author: ovensuukyselijä

Comment: joku perintätoimisto

Author: Jaakoppi

Comment: Sähkötarjouksien puhelinmyyjä, käyttäytyi ihan hyvin, eikä tyrkyttänyt mitään.

Author: Pohjis

Comment: Suomienergian sähkötarjousta tyrkytettiin tästä.

Author: Gooooy

Comment: homo

Author: MM

Comment: Jep jep. Tuli tästä numerosta soitto ja sähkötajousta tarjosi automaattisesti kuulemma 17% halvempaa ja suoraan kysyi pistetäänkö tulemaan. Kun osoitin etten ole kiinnostunut, mutta voisin ottaa nettisivun talteen ja tutkia hintoja itse, löi kyseinen nainen luurin korvaan. Taustalla hirveä kohina ja naurettava määrä paperien selailua. Aika hämärää hommaa. En suosittele vastaamaan.

Author: Erkki

Comment: Minullekin soitettiin tästä numerosta, mutta juuri kun olin vastaamassa puhelu katkesi. yritin soittaa takaisin, mutta ilmoittaa ettei numero ole käytössä. Mun mielestä ei kovinkaan fiksua toimintaa kun meillä yrittäjillä muutakin tekemistä kuin vastata häläreihin.

Author: Ansku

Comment: Tästä numerosta soitettiin mulle tänään ja tarjottiin sähkösopimusta. Kun nainen halusi tietää mun koko HETU:n oli se puhelu käsitelty....!!! onko kukaan tehnyt rikosilmoitusta?

Author: MM

Comment: Juuri äsken (17.2.2014) soitettiin tästä numerosta. Vastasin, oli pari sekuntia hiljaista ja tuli luuri korvaan. Ei edes huohottanut. Tiedä sitten mikä oli soittajalla mielessä.. Takaisin en tietenkään soittanut vaan googletin numeron ja löysin tämän.

Author: Zuzzu

Comment: Mullekin soitettu tästä numerosta. Heti ku vastasin lyötiin luuri korvaan!

Author: Oscar

Comment: Sama kokemus. Luettuani täältä enemmän, niin en kyllä soita takaisin/vastaa...

Author: mijoca

Comment: Vastasin, tyhjä puhelu, mitään ei kuulu, puhelun kesto 5 sekuntia. En vastaa toiste!

Author: sepi

Comment: Ei niitä puhelimyyjiä kannata pelätä ja heti lyödä luuria korvaan. kannattaahan se kuunnella millä asialla on. Tottakai näitä poikkeuksia on mutta ei ne kaikki samanlaisia firmoja ole,

Author: Skeptic

Comment: Tiina soitti, ei kertonut tarkemmin asiaa, vaan katkaisi puhelun esittäydyttyään.

Author: Reima

Comment: Tuosta numerosta soitettiin ja yhteys katkaistiin ennen kuin ehdin vastata.

Author: minna

Comment: Soitteli taas! Eix tämmösii saa millään kuriin!?

Author: Thermox

Comment: Hyi saat..

Author: Erkki

Comment: laittakaa suoraan estolistalle vain...

Author: Nisse Pölynmaa

Comment: Tästä numerosta soitettiin ja kysyttiin omistanko yhtiöstä kaikki osakkeet ja sitten luuri laitettiin kiinni

Author: Arttu

Comment: Nyt äänessä oli "Onerva" Suomen Terveystieto Oy:stä, E-vitamiinin käytöstä halusi tehdä tutkimusta. Ilmeisesti tätä puhelinnumeroa käyttävä firma esiintyy aina toimeksiantajansa nimellä.

Author: Kylmis

Comment: Vaikuttaa tosiaan huijarilta, joka yrittää saada soittamaan takaisin ja se puhelu maksaa maltaita. Kyseisestä huijauksesta on puhuttukin tässä keskustelussa.

Author: Suntis

Comment: Minulle soitettiin tästä numerosta, esiteltiin itsensä Suomen Asiakastieto Oy:n nimissä ja kysyttiin omistamani yhtiön osakeomistuksista. Puhuja vakuutti puhelimessa että päivitys ei maksa mitään. Koska kuitenkin haistoin palaneen käryä, oli yhteydessä Suomen Asiakastieto Oy:n asiakaspalveluun ja tarkistin onko heillä kampanja käynnissä. heidän mukaansa on, he ovat alihankkineet tämän palvelun ulkopuolelta. Joten minulle jäi tästä kerrasta rehellinen kuva. Eli kyseessä on myyntiä ja muuta toimintaa tekevä yritys, joka käyttää vakionumeroita milloin minkäkinlaiseen tarkoitukseen, omien asiakkaidensa toiveiden mukaiseksi.

Author: pettynyt ja vihainen

Comment: Tämä on oikeasti joku huijarifirma. Googlettakaa numero. Ei tarvii edes sanoo paljoa mitääm niin saatte laskuja perää. Tää firma sorkkii muitten firmoja ja on toiminu n. Vuodesta 2011 tähä päivään saakka ja on esittänyt vaikka sun mitä firmaa. Pitäkää varanne!!

Author: Anonyymi

Comment: Soitti äsken, en vastannut. Ei kauan soinut

Author: Voisitko lopettaa jo..

Comment: Soittanut jo viikkoja, 1-2 puhelua per. Koskaan en ole vastannu, joten miksi edes jaksaa yrittää..

Author: Reijo

Comment: Äsken soitettiin ja samantien kun vastasin katkaistiin. Estolistalle herti

Author: mikxssu

Comment: Yritti saada kokeilemaan testi mielessä sähköhammasharjoja. Muistutin että olin tehnyt soittokiellon, mutta eipä välittänyt myyjä siitä, joten raivostuin. Näin jälkeenpäin ajateltuna se oli turhaa energian tuhlausta.

Author: JabaTheHut

Comment: Yep, puhelinmyyjä. Not interested...

Author: eats#it&die

Comment: Sama juttu. V***u näiden loisten ja puhelinterroristien kanssa. Musta lista numeroista joihin ei vastata kasvoi meillä taas yhdellä.

Author: jössesmitäbs:ää

Comment: Kansallisessa tupakoitsijoiden rekisterissä on näköjään joskus epätarkkuuksia...

comments powered by Disqus